Țineți minte manifestul tânărului Brașovean? Nu s-a oprit aici și s-a apucat de proteste!

Ț

Va aduceti aminte manifestul unui tânăr brașovean “Guvernul Ponta izolează Brașovul”? Ei, tânărul nu s-a oprit aici și s-a pus pe organizat un protest tocmai pe subiectele scrise in manifest!

protest-rosia-montana

Hossu. Radu Hossu. Un braşovean de 28 de ani, administatorul paginii de Facebook “Vrem aeroport la Braşov”, cea mai importanta comunitate interesata de proiectul aeroportului din Brasov, organizează un protest inedit.  One man protest!
Când? Duminică 28 septembrie, de la ora 16:00.
Unde? În faţa Prefecturii Braşov.
De ce?  (cităm din textul de prezentare a protestului):
“Guvernul Ponta ne-a demonstrat in ultimii 3 ani că nu susţine Aeroportul Braşov. Nu susţine Autostrada Brasov-Sibiu. Nu susţine Autostrada Brasov-Comarnic. Nu susţine Intermodalul de la Feldioara. Nu susţine in nici un fel Braşovul. Acest protest va fi un semnal de alarmă ridicat de noi, oameni normali, cu sau fără culoare politică, în faţa celor care în acest moment demonstrează că nu-i interesează de noi”! Vrem aeroport la Braşov, vrem autostrăzi, vrem infrastructură pentru că s-a demonstrat că doar așa vom atrage investitori care să creeze locuri de muncă bine plătite”.

Radu Hossu nu este la primul protest. A fost primul din România care a protestat împotriva triplării Taxei Auto în 2008 şi initiatorul ideii de trimitere a scrisorii deschise Parlamentului European pentru a se investiga legea taxei auto a guvernului Tăriceanu.
Mai multe amănunte despre protestul de duminică, la care au confirmat participarea peste 700 de braşoveni,  puteţi găsi aici!

sursa: brasovultau.ro

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net