Tinerii liberali Brasoveni au transformat sangele in donatii pentru varstnicii din Schei.

T

Acum doua saptamani Ministerul Sanatatii facea un apel public de urgenta pentru reintregirea rezervelor de sange din spitale.

10638176_10152706165814255_680666073_n

Grupul de tineri care activeaza in cadrul ACL au raspuns pozitiv si au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina Brasov. Iar actiunea nu s-a terminat aici.

Vineri, 5 septembrie, tinerii Alianței Creștin-Liberale au venit în sprijinul vârstnicelor aflate la Căminul de Bătrâne de la Biserica Sfânta Treime din Șcheii Brașovului. Fondurile rezultate din acțiunea de donare de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov, au fost folosite de tinerii din PNL și PDL pentru a veni în ajutorul doamnelor în vârstă aflate în centrul de plasament. Toate bătrânele locatare ale căminului au primit pachete constând în alimente de bază și articole de igienă necesare traiului de zi cu zi.

10660722_10152706099354255_1271205663_n
,,Luni dimineață am răspuns împreună cu tinerii democrați-liberali solicitării Ministerului Sănătății de a dona sânge, deoarece sistemul este în mare impas, donatorii fiind puțini la nivelul întregii țări. Am dorit ca noi tinerii politicieni să dăm un exemplu și ne-am prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Brașov. Am dorit ca acțiunea noastră să aibă o continuitate și am decis să facem o bucurie doamnelor în vârstă aflate la Căminul de Bătrâne, oferindu-le alimente și articole de igienă corporală din bonurile primite de la Centrul de Transfuzii. Dorim ca această acțiune s-o desfășurăm periodic și le mulțumim colegilor din TDL pentru colaborarea fructuoasă”  a declarat Vlad Mocan, președinte TNL Brașov.

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net