Țălnar și-a reziliat contractul cu FC Brașov! Adrian Szabo va fi interimar.

Ț

Cornel-Ţălnar

Țălnar și-a reziliat contractul după o întâlnire cu Iona Neculaie. De asemenea, Florentin Petre şi Constantin Niculae, colaboratorii lui Țălnar la Brașov, nu vor mai face parte din staful tehnic.

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a declarat, după întâlnirea de la sediul clubului, că Ţălnar a avut o contribuţie mare la salvarea de la retrogradare din sezonul precendent.

“Trebuie să spun că am lucrat foarte bine cu Cornel Ţălnar şi chiar mă felicit că l-am adus în iarnă la echipă, pentru că a avut o mare contribuţie la salavarea de la retrogradare. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la FC Braşov şi îi doresc mult succes în continuare. Am convenit să reziliem contractul pe cale amiabilă, am considerat că aceasta este cea mai bună soluţie pentru că atât noi, cât şi el ne dorim revitalizarea acestei echipe. FC Braşov are jucători de valoare şi noi credem cu toată tăria în acest grup. Adrian Szabo se va ocupa de pregătirea echipei, el cunoaşte foarte bine echipa şi sunt convins că va avea rezultate”, a explicat Zotta, informează Mediafax.

Adrian Szabo, care îi va avea în staf pe secundul Liviu Negoiţă şi antrenorul de portari Andrei Şanta, va conduce şedinţa de pregătire a echipei programată în această seară.

sursa: dolcesport.ro

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net