Serban Copot (Hiena – Animal X) și-a lansat Duminică la Cărturești, cartea cu CD pentru copii.

S

CAM00554

Duminică la libraria Cărturesti din Brașov, cunoscutul artist si activist ecologist Serban Copot, solistul trupei Animal X, si-a lansat cartea cu CD pentru copii cu aventurile lui Toi Patoi si Mos Craciun.

“Toi Patoi si Mos Craciun” este o poveste inspirata de fiul lui Serban. Cartea este insotita si de un CD cadou, cu piese de Craciun compuse de autor.

“Toi-Patoi este un baietel de 7 ani, pasionat ca toti ceilalti copii de varsta lui de tablete, telefoane sau jocuri pe calculator. Foarte istet si bun la suflet, el va avea o experienta de neuitat la casa bunicilor sai din Satul Turta Dulce. Ca orice copil mare, de fata cu ceilalti, spune ca nici el nu mai crede in Mos Craciun, insa o amintire pe care o are de la varsta de 3-4 anisori ii spune altceva. Ceva in sufletul sau ii spune ca Mos Craciun exista si el va trebui sa se convinga de acest lucru.”

 

“Iubesc sarbatorile de iarna si ii invit pe toti cei care asteapta cu nerabdare venirea lui Mos Craciun si a lui Mos Nicolae sa le dau cadoul perfect”, a declarat autorul.

Cartea se poate gasi in Brașov la libraria Cărturesti, Piata Sfatului, la pretul de 34 lei.

Lansata in prima faza la targul de carte Gaudeamus, cartea isi va incheia turneul prin tara in Bucuresti in 20-21 Decembrie.

 

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net