H&M va deschide al doilea magazin din Braşov în mallul Coresi

H

Immochan, divizia imobiliară a grupului Auchan, a ajuns la o înţelegere cu retailerul suedez H&M pentru închirierea unui spaţiu de 2.200 de metri pătraţi în cadrul centrului comercial Coresi Shopping Resort dezvoltat în Braşov, proiect a cărui construcţie a ajuns la un stadiu de 70%, deschiderea fiind programată la începutul anului viitor.

4f856bba1e29e

H&M, iStyle şi Office Shoes sunt cei mai noi retaileri care au semnat contracte pentru închirierea unor spaţii în proiectul dezvoltat la Braşov. Gradul de ocupare al spaţiilor din viitorul mall a ajuns la 80%, pe lista viitorilor chiriaşi aflându-se şi grupurile Inditex şi Kenvelo, Flanco sau Decimas, în timp ce Auchan va opera hipermarketul din cadrul viitorului mall.

H&M deţine deja un magazin în Braşov, în cadrul centrului comercial Unirea din zona gării.

„Facem tot posibilul ca în 2-3 săptămâni să terminăm lucrările în exterior, înainte de debutul sezonului rece. Astfel, odată ce vom putea lucra doar la interior, avansul lucrărilor nu va mai fi influenţat de ploi sau îngheţ şi vom putea intra în linie dreaptă pentru finalizarea ultimei etape a construcţiei, cea în care sunt realizate instalaţiile şi amenajările. Prin urmare, în luna decembrie a acestui an vom putea livra către marii operatori circa jumătate din spaţiul Coresi, urmând ca în a doua jumătate a lunii ianuarie să finalizăm acest proces”, afirmă Tatian Diaconu, Director General al Immochan România.

sursa :.zf.ro

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net