Cum se vede din satelit Aeroportul International Brasov? Politicienii ce fac pentru acest proiect?

C

Cetatenii Brasovului sunt deopotriva curiosi de subiectul Aeroportul International Brasov, dar si furiosi, pentru ca afla in fiecare saptamana ca piedici impotriva proiectului vin din toate partile.

Acum o luna de zile am aflat ca Guvernul Romaniei blocheaza imprumutul intiat de Consiliul Judetean, in valoare de aproximativ 5 milioane de euro, imprumut care avea scopul continuarii lucrarilor la Aeroportul International Brasov cat si la Corpul B al Spitalului Judetean Brasov.

Cetatenii Brasovului au demonstrat intr-un sondaj efectuat de BrasovOnline.net ca isi doresc in primul rand un Aeroport la Brasov, dupa care urmeaza celelalte proiecte. Speram ca politicienii Brasoveni, cei care ne reprezinta in Parlament, dar si cei din administratia locala sa isi puna gandurile, influentele si puterile la un loc si sa demonstreze ca isi doresc binele Brasovenilor. Altfel, cu siguranta oamenii simpli isi vor aduce aminte de aceste lucuri in momentul cand va veni vremea votului.

Puteti vedea mai jos, cum se vedea din satelit Aeroportul International Brasov in primavara lui 2014.

aeroport harta 1

 

Se vede clar ca se lucreaza, iar dupa ultimile informatii, pista va fi gata pana in 20 septembrie 2014.

Intrebarea noastra este totusi, in cazul fericit in care Aeroportul va fi gata in 2016, cu strada Lanii din Bartolomeu ce facem? Este artera care leaga Aeroportul de Brasov. Credeti ca cei din administratie s-au gandit la acest lucru? Totusi vorbim de o strada cu o singura banda pe sens, intr-o stare destul de rea.

aeroport harta 2

 

Oare ne va raspunde cineva la aceste intrebari? Poate doar voi, cititorii nostrii.

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net