Ce isi doresc Brasovenii in legatura cu proiectele din Brasov si Aeroportul Brasov

C

BrasovOnline.net a demarat o campanie de sondare a opiniei Brasovenilor in legatura cu cele mai importante proiecte care sunt vehiculate in aceasta perioada ca fiind in lucru sau in proiect.

Dupa cum se poate observa in poza de mai jos, cel mai important proiect pentru Brasov in viziunea cetatenilor este Aeroportul International Brasov. Interesant este ca pe locul doi se afla Autostrada Brasov-Comarnic, autostrada promisa de Guvernul Ponta ca fiind gata in 2016. Dupa cum ne informeaza BizBrasov.ro, aceasta autostrada a ramas fara termen de incepere.

vot proiect

 

Si Autostrada Brasov-Sibiu este importanta pentru locuitorii orasului nostru, iar acest lucru este lesne de inteles avand in vedere faptul ca aceasta autostrada va face legatura Brasovului cu retelele de autostrazi ale Uniunii Europene.

In privinta zborurilor directe ale viitorului Aeroport International Brasov, Brasovenii isi doresc in primul rand sa ajunga in Germania. Alte destinatii favorite fiind Anglia, Spania si Italia, tari in care se cunoaste faptul ca, foarte multi Romani lucreaza.

vot aeroport

Va puteti exprima incontinuare optiunea dumneavoastra accesand urmatoarele link-uri:

Vot pentru proiecte: Care este cel mai important proiect pentru Brasov?
Vot pentru Aeroport: Cu ce tari ar trebui Aeroportul Brasov sa aiba zboruri directe?

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorial─â BrasovOnline.net