Au apărut primii dinozauri la Râşnov

A

[dropcap]Î[/dropcap]n parcul tematic de distracţie de la Râşnov au fost aduşi primii dinozauri ce vor completa toată expoziţia de exemplare. În prezent au fost montaţi doar câţiva dinozauri, iar în perioada următoare vor fi amplasate toate cele 54 de exponate. Parcul începe să prindă contur, iar constructorii speră să îl deshidă publicului larg la finalul acestui an.

dinosaur-park-austria

Primii 14 dinozauri au fost aduşi deja la parcul de distracţii tematic de la Râşnov. Ei au fost montaţi pe traseul parcului şi încep să dea contur universului donozaurilor. Toate exponatele sunt de mărime naturală şi redau în detaliu fiecare amănunt al dinozaurilor care trăiau cu 220 de milioane de ani în urmă pe planeta noastră. Aceştia variază ca dimensiune, de la cei pitici până la cei cu talie gigantică.

Până în prezent lucrările la parcul tematic sunt finalizate în proporţie de aproximativ 30%. Momentan au fost amplasaţi 14 dinozauri din cei 54 care vor încânta privirile turiştilor.

“Ne aflăm în zona construcţiei centrului multifunţional de cca 1100 mp care vă spuneam cuprinde un cinematograf 7D cu cca 70 de locuri, un spaţiu generos de joacă şi de activităţi pentru copii de creaţie”, a spus Gabriel Rozorea, administrator proiect

Suprafaţa totală a parcului este de 2,5 ha şi ar trebui să fie gata în luna decembrie a acestui an.

sursa: digi24.ro

Comments

comments

Despre autor

BrasovOnline

Echipa editorială BrasovOnline.net